De Omgeving

T h e  H a n g a r

"Go with the slow"

The Midi-Pyrenees is known for its beautiful nature, superb gastronomy and friendly people!

paysage-gersois--c--collection-tourisme-

Le Gers

La petite Toscane Française

  Historische stad AUCH

 

AUCH, hoofdstad van de GASCOGNE en ook la belle surprise de Sud-Ouest. Bezoek de cathadraal of één van de weekmarkten. Verken Auch per fiets en bekijk vanaf de oever naar de "hoge stad". ...

Ontmoet de Pyreneen!

 

Een dagtocht met herinneringen! Bezoek een prachtig natuurpark en ontdek de ruige natuur. Trek naar het hoogste punt van de Pyreneen - PiC DU MIDI, of ga voor een sportieve acrtiviteit als raften of canoeing

In ieder geval altijd buiten en onvergetelijk!

 Metropool TOULOUSE

 

De bijnaam van “la ville rose” heeft Toulouse gekregen door de gloed van de zon op de talrijke monumentale (rood-oranje) bakstenen gebouwen en herenhuizen. Het centrum is vrij compact en kan gemakkelijk te voet (of met de fiets) verkend worden. Langs de boorden van de Garonne is het heerlijk vertoeven, zoals langs de Quai en Place de la Daurade (met leuke terrasjes) en de oudste brug van Toulouse de Pont Neuf. Shoppen en eten lijkt hier uitgevonden te zijn!

Speel Golf op de Franse campagne 

 

Vanaf het domaine zijn er meerdere golfbanen op ongeveer een half uur afstand, Zo heeft Auch een mooie en uitdagende en heuvelachtige 18 holes baan met een goed restaurant voor een heerlijke lunch. Een echte chateau baan ligt in het middeleeuws mini dorpje Tillac. Hier speel je 9 of 18 holes rond het eeuwenoude chateau La Pannale. We reserveren graag een baan voor je!

Vallon des Reve 

Speel en dierenpark voor de kleintjes. Knuffel met diverse diertjes, maak een boottochtje of vermaak je buiten met een van de leuke spellen!

Prachtig gelegen met een 360 graden panoramisch uitzicht.

boo.jpg

Bomenklimpark 

Op 15 minuten rijden ligt het bomenklimpark dat geschikt is voor groot en klein. Leuk om een dagdeel te doen en te combineren met een lekkere lunch buiten op het terras!

   QUAD- of Paardrijden

 

In een gebied zo groot als een militaire basis kunnen groot en klein QUAD rijden of ander stoere buiten activiteiten doen als paintballen, (mini)motorcross. Werkelijk en ervaring door dit gave terrein van 40 hectare groot. Voor de liefhebbers vanpaparden kan er paard worden gereden voor zowel de eerste ervaring als prachtige natuurritten!

    ZOMER festivals

 

In bijna alle dorpjes hoe klein of slaperig dan ook zijn er zomerfestivals. Van Gipsy en Salsa tot het wereldberoemde Jazz in Marciac. Dit festival trekt grote namen en duurt maar liefst 3 hele weken! overal is muziek en de prachtige binnentuinen worden omgetoverd tot ware pop up restaurants - een must see!

mark.jpg

   Franse Weekmarkten

 

In de dorpjes om ons heen zijn diverse weekmarkten van groot tot klein. Leuk voor een bezoek om heerlijke lokale lekkernijen te halen!

Combineer met een lekker lunch tussen de Fransen in een van de leuke restaurantjes!

En meer!

 

Wanneer jullie hier zijn helpen we jullie graag aan leuke adresjes om uit eten te gaan of andere activiteiten !